Mijn online stekkie voor alles wat met het weer en eigen foto's te maken heeft.
Mijn online stekkie voor alles wat met het weer en eigen foto's te maken heeft.

Weer voor Venlo & Omstreken

WEERBERICHT VOOR VENLO & OMSTREKEN

Op de weerkaarten 

Aan de achterzijde van een koufront, is inmiddels koude polaire lucht over onze omgeving gestroomd. In deze te koude lucht voor de tijd van het jaar kan het ‘s nachts licht vriezen aan de grond. De komende dagen komt het weer meer en meer onder invloed van een hogedrukgebied boven de Britse Eilanden.

Weerbericht donderdag 22 april

Vandaag starten we weer met veel zon en de temperatuur ligt vlak bij het vriespunt, in Arcen een minimum temperatuur van -2°C, hier in ‘t Ven -1°C. In de loop vd dag ontstaat er weer meer bewolking, sluierwolken en stapelwolken die de zon wat meer gaan afschermen. Met 12°C en een zwakke tot matige wind uit N tot NO, voelt dat fris aan in de van oorsprong polaire lucht. Vanavond en vannacht klaart het weer op en kunnen er mist of mistbanken ontstaan, dat alles bij temperaturen rond het vriespunt, met lichte vorst aan de grond.

.

.

.

https://www.wunderground.com/dashboard/pws/IVENLO60?cm_ven=localwx_pwsdash

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *