Mijn online stekkie voor alles wat met het weer en eigen foto's te maken heeft.
Mijn online stekkie voor alles wat met het weer en eigen foto's te maken heeft.

Weerbericht Venlo & Omstreken

WEERBERICHT VOOR VENLO & OMSTREKEN 

Op de weerkaarten 

Tussen een lagedrukgebied boven NO Europa en een hogedrukgebied boven het W van Europa, stroomt vandaag nog polaire zeelucht over Noord Limburg.

Het hogedrukgebied verplaatst zich geleidelijk richting Frankrijk, hierdoor wordt het weer zachter en keert het saaie grijze weer wat we al weken hebben, terug.

Weerbericht vrijdag 21 januari 

De minimumtemperatuur van afgelopen nacht was -1.5 °C en aan de grond -3.6°C. Door de afkoeling en doordat de wegen en fietspaden vochtig waren, kan het verraderlijk glad zijn. Na een “koude” intermezzo, van 36 uur, keren we weer terug naar het bewolkte, nevelige en zachte weertype, noem het maar geen winter en geen lenteweer. We starten de dag met zonnige perioden, maar de voorbodes van veranderende omstandigheden komen er weer aan. In de loop van de dag trekken er meer en meer wolkenvelden over en het wordt geheel bewolkt. Later op de dag valt daar dan de eerste lichte regen en motregen uit. De wind neemt toe tot matig uit NW en de temperatuur loopt op van nu onder nul tot 7°C boven nul. Vanavond en vannacht overwegend bewolkt en nog steeds kans op wat lichte regen. De temperaturen zakken niet veel en daarbij een stevige wind uit NW, waarmee relatief zachte noordzeelucht naar onze streek wordt gevoerd.

De komende dagen overwegend bewolkt en soms mist en wat motregen en vrij hoge temperaturen, met geen nachtvorst en overdag rond de 7°C

WEERSTATION VENLO-‘t VEN

.

.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Weerbericht Venlo & Omstreken”