Mijn online stekkie voor alles wat met het weer en eigen foto's te maken heeft.
Mijn online stekkie voor alles wat met het weer en eigen foto's te maken heeft.

Actueel Weerbericht Venlo E&O

WEEKEND WEERBERICHT VOOR VENLO & OMSTREKEN

Op de weerkaarten 

Vandaag staat ons weer nog onder invloed van een uitloper van het z.g. Azorenhoog. Hierdoor komt de wind uit het NO en daarmee wordt lucht van polaire oorsprong aangevoerd. In de komende dagen neemt de invloed van lage luchtdruk boven Scandinavië toe en hierdoor de wind en neerslagkansen ook. 

Weekend weerbericht zaterdag 28 januari

De temperatuur ligt momenteel net boven het vriespunt. Vandaag

starten we opnieuw met veel bewolking, maar de kans op opklaringen vanuit het N neemt wel toe. Bij overwegend bewolkt weer blijft de temperatuur rond de 2°C steken, bij opklaringen enkele graden hoger, bij een zwakke wind uit NO. Vanavond en vannacht neemt de bewolking weer verder toe en schommelt de temperatuur rond het vriespunt.  Morgen zondag meer wolken dan opklaringen en soms kan er wat motregen vallen en met 5°C iets zachter bij een zwakke tot matige wind uit het ZW.

Maandag na een regenachtige start, droger met enkele buien en een matige tot vrij krachtige wind uit ZW, windstoten tot 50 km/h per uur mogelijk en dat alles bij een nog iets hogere temperaturen van 7°C. Dinsdag regen en  iets minder wind dan maandag, maar op woensdag weer behoorlijk toenemende wind en buien!

ALLEN EEN FIJN WEEKEND EN BLIJF GEZOND!

WEERSTATION VENLO-‘t VEN

.

.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Actueel Weerbericht Venlo E&O”