Mijn online stekkie voor alles wat met het weer en eigen foto's te maken heeft.
Mijn online stekkie voor alles wat met het weer en eigen foto's te maken heeft.

Actueel Weerbericht Venlo E&O

WEERBERICHT VOOR VENLO & OMSTREKEN

Op de weerkaarten 

Ons weer blijft onder invloed van lagedrukgebieden. Hierdoor stroomt er vochtige en koude lucht naar Noord-Limburg. Bovendien komt er op hoogte steeds kouder lucht binnen(op 5 KM hoogte tot -35°C), waardoor de kans op winterse neerslag stijgt. Bij opklaringen ‘s nachts lichte vorst later in de week!

Weerbericht woensdag 7 december 

De temperatuur ligt enkele graden boven nul, maar op grotere hoogte trekt er erg koude lucht vanuit het noorden richting Noord-Limburg. Vandaag merken we dat geleidelijk. Het is half tot zwaar bewolkt en er trekken soms buien over, later neemt de kans op hagel toe. De temperatuur komt rond de 5°C te liggen. Er waait een matige wind uit westelijke richtingen, die het waterkoud maakt!

Vanavond en vannacht kunnen er natte sneeuwbuien vallen, met temperaturen in de buurt van het vriespunt.

Morgen donderdag veel bewolking en perioden met regen en natte sneeuw, met temperaturen rond de 3°C, bij een zwakke tot matige wind uit westelijke richtingen. Vrijdag veel hoge bewolking, maar ook opklaringen en overwegend droog en met 3°C blijft het waterkoud. Bovendien kunnen bij nachtelijke opklaringen, de temperaturen behoorlijk gaan zakken, tot -4°C. Na het weekend neemt de kans op “echte”sneeuw verder toe, het is echter heel erg onzeker op de weerkaarten en het valt afwachten of we echt de winter induiken of juist zachter weer krijgen!

WEERSTATION VENLO-‘t VEN

Winterse sferen Venkoelen in Venlo!

.

.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Actueel Weerbericht Venlo E&O”